Komplicira se situacija oko Mandžukića: Čak ni Super Mario ne može biti na tri ista mjesta u isto vrijeme

Foto: fah

Mario Mandžukić i dalje je, nažalost, u nemilosti trenera Juventusa, Maurizija Sarrija. No, da li samo njega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak karijere bivšeg hrvatskog reprezentativca, nakon vrlo dobre prošle sezone, i dalje je neizvjestan. Spominje se nekoliko opcija od Manchester Uniteda, do Milana i egzotičnih zemalja u kojima se nogomet igra gotovo rekreativno, ali se zato dobro zarađuje.

Nakon što Mandžukić nije uvršten u popis onih koji kandidiraju za nastup u Ligi prvaka ove sezone postalo je i njemu jasno da mora tražiti novi klub, u čemu mu pomaže i Juventus, koji se očito želi riješiti igrača koji ove sezone nije odigrao ni minute,.

Naime, nije poznato je li isključivi krivac zato što Mandžukić ne igra trener Sarri ili ipak klub ima prste u tome s obzirom kako bivši Vatreni ima ipak 33 godine? Nakon današnje tiskovne konferencije Juventusovog trenera a uoči prvenstvene utakmice protiv Bologne možda su neke stvari donekle jasnije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je zapravo Sarri rekao?

“U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, onda sam otvoren za sve kombinacije”, kazao je Sarri, koji očito razmišlja i o povratku Mandžukića u momčad, iako ima puno povjerenje u Argentinca Gonzala Higuaina, koji se poslije kratkih avantura u Milanu i Chelseaju vratio u Juventus.

Sad se tek zakompliciralo oko Mandžukića, naime, ako je ”sigurno” da će u zimskom prijelaznom roku otići u Milan i ako je ”sigurno” da će isto u zimskom prijelaznom roku na Old Trafford koliko je onda ”sigurno” da ostaje u Juventusu? Čak ni super Mario ne može biti na tri mjesta odjednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je trener Juventusa Maurizio Sarri rekao nekoliko riječi i o povratku Marka Pjace, koji se oporavlja poslije teške ozljede.

“On je trenutačno nedostupan, imao je malu ozljedu koljena, ali ne treba brinuti o tome”, kazao je Sarri.

Podsjetimo, utakmica između Juventusa i Bologne u Torinu u sklopu 8. kola Serie A igra se ove subote od 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.