Konačno poznato: Evo kad će igrati hrvatska reprezentacija

Foto: fah

Izvršni odbor krovne europske nogometne organizacije odlučio je ove srijede i što će biti s utakmicama nacionalnih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rujnu će se tako standardno igrati dva kola Lige nacija, u datumima od 3. do 5. i od 6. do 8. rujna. Listopad potom donosi tri utakmice. U prvima, 8 listopada igrat će se polufinala baraža za Europsko prvenstvo, uz dva termina lige nacija, 10. i 11., odnosno 13. i 14. listopada.

Sve one koje ne igraju u doigravanju za Euro, moći će u terminu 7. i 8. listopada igrati prijateljske utakmice. U studenom, igrat će se 14. i 15. te 17. i 18. studenog, što se tiče Lige nacija. Za 11. ili 12. studenog planirano je finale doigravanja za Euro pa će Hrvatska i tada moći odigrati prijateljsku utakmicu prije dva dvoboja u Ligi nacija, ako to želi.

TERMINI HRVATSKE U LIGI NACIJA
1. kolo: Portugal – Hrvatska (5. rujna)
2. kolo: Francuska – Hrvatska (9. rujna)
3. kolo: Hrvatska – Švedska (9. listopada)
4. kolo: Hrvatska – Francuska (12. listopada)
5. kolo: Švedska – Hrvatska (12. studenog)
6. kolo: Hrvatska – Portugal (15. studenog)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.