Konjuh u polufinalu ITF-a u Reimsu, Gojo na Challengeru u Istanbulu

Zagreb, 120.09.2020 - Finale teniskog turnira Zagreb Ladies Open 2020. Na fotografiji Ana Konjuh. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh probila se u petak do polufinala ITF turnira u francuskom Reimsu, a Davis Cup reprezentativac Borna Gojo je do istog stadija natjecanja stigao na ATP Challengeru u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh (WTA – 634.), koja se vraća nakon još jedne operacije lakta, u četvrtfinalu je nadigrala 8. nositeljicu Turkinju Caglu Buyukakcay (WTA – 176.) sa 7:6 (3), 6:4, a za mjesto u finalu borit će se protiv 3. nositeljice Ruskinje Ljudmile Samsonove (WTA – 129.).

Borna Gojo (ATP – 245.) se do polufinala u Istanbulu probio tako što mu je Austrijanac Sebastian Ofner (ATP – 176.) predao dvoboj zbog ozljede desne noge u trenutku kad je Splićanin vodio 6:3, 1:0, a za mjesto u svom prvom finalu na razini ATP Challengera Gojo će se boriti protiv Slovaka Martina Kližana (ATP – 168.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.