Kontaktirao Liverpool: Slaven Bilić u West Ham dovodi srpskog nogometaša Lazara Markovića?

Foto: fah

Trener West Hama Slaven Bilić kontaktirao je Liverpool u vezi transfera srpskog veznjaka Lazara Markovića (23), koji je trenutno na posudbi u Hull Cityju, objavili su u srijedu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako trener “redsa” Juergen Klopp ne računa na Markovića, Liverpool traži za njega 16 milijuna funti, što je četiri milijuna manje negoli su ga platili Benfici 2014. godine.

Marković je samo u prvoj sezoni u Liverpoolu imao dobru igračku minutažu, a dolaskom Kloppa pao je u drugi plan i ubrzo je završio na posudbi u Fenerbahčeu, a potom u Sportingu. Od siječnja ove godine ponovno igra u Premier ligi i to na posudbi u Hull Cityju, gdje je standardni prvotimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.