Kopić na dijeti: ‘Nikakav problem, samo da se ti standardi dovedu što bliže onome kako bi trebalo biti’

kopić
Foto: fah

Željko Kopić po dolasku u Hajduk morao se naviknuti na neke nove standarde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tijekom uvodnog razgovora u klubu postavljeni su određeni standardi koji se od trenera Hajduka očekuju. Nemam problem s odijelom, nemam problem ispoštovati sve ono što je standard kluba jer ja kao trener prezentiram i klub, i navijače, i grad. Nekad je to bolje, nekad lošije, ali činim sve da to bude kako treba”, rekao je Kopić u razgovoru za HNTV-u.

“Čak sam morao malo ići i na dijetu. Nikakav problem, samo da se ti standardi dovedu što bliže onome kako bi trebalo biti”, ispričao je Kopić.

Navodno nije nitko iz kluba to naredio, ali trener sam smatra da je to jedan od standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.