Koronavirus Čilića pogurao do 3. kola Mastersa u Parizu, na redu najveće iznenađenje turnira

13 October 2020, Cologne: Croatian tennis player Marin Cilic in action against US Marcos Giron during their men's singles round of 32 tennis match at the 2020 Bett1Hulks Indoors of the ATP tournament. Photo: Marius Becker/dpa

Donedavno najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, igrat će u trećem kolu velikog ATP Masters turnira u Parizu i to protiv Francuza Uga Humberta, inače 34. tenisača svijeta. Naime, u drugom kolu je Humbert nakon tri sata i 20 minuta izbacio šestog tenisača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 7:6(4), 6:7(6), 7:6(3). Naravno, to je ujedno i najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski tenisač Marin Čilić niti jednom dosad nije igrao protiv Humberta.

Marin se u 3. kolo Mastersa u Parizu plasirao bez borbe s obzirom da je njegov protivnik u 2. kolu Francuz Corentin Moutet objavio da je pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.