Koronavirus: Vraća li se Bundesliga s ovim pravilima?

epa08336109 (FILE) - An aerial view of the Commerzbank Arena, home stadium of Eintracht Frankfurt, in Frankfurt Main, Germany, 11 May 2005 (re-issued 01 April 2020). Media reports on 01 April 2020 that Deutsche Bank signed a sposorship deal with German Bundesliga side Eintracht Frankfurt and gets naming sponsor of the stadium as of 01 July 2020. EPA/BORIS ROESSLER **GERMANY OUT** *** Local Caption *** 00446331

Magazin Der Spiegel piše kako će se njemačka Bundesliga nastaviti 9. svibnja. ali bez nazočnosti gledatelja s maksimalno 300 osoba na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde da su imali uvid u dokument koji je na 41 stranici sačinio Njemački nogometni savez u suradnji sa zdravstvenim vlastima, u kojem su pravila koja moraju omogućiti njemačkom nogometu da se na teren vrati od 9. svibnja.

Prema sigurnosnom protokolu nema više zajedničkog izlaska na teren, nema više djece koja ih prate na terenu, a ni maskota klubova. Osim toga nema ni rukovanja i grupnih fotografija. Ograničenja su i za medije, ograničen je broj novinarskih mjeseca, a i u hotelima će se igrači morati pridržavati pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.