U klubu zabija redovito: Pobjeda Hoffenheima, novi pogodak Andreja Kramarića…

kramarić
Foto: fah

Nogometaši njemačkog prvoligaša Hoffenheima pobjedom su otvorili 10. kolo Bundeslige. Naime, Hoffenheim je slavio protiv Herthe na svom travnjaku rezultatom 2:0. Domaćin je, naglasimo to, odigrao jako dobru utakmicu, prvi pigodak zabio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Kramarić je Hoffenheim u vodstvo doveo u 19. minuti, u 36. minuti već je bilo 2:0, no bio je to ujedno i konačni rezultat susreta. Pogodak je zabio Rudy.

U nastavku utakmice nije bilo pretjeranih uzbuđenja sve do  76. minute, kada je Boyata dobio crveni karton te su gosti ostali s igračem manje. Bio je to ujedno i kraj nadanja za goste iz Berlina.

Foto: fah

Nakon ove pobjede Hoffenheim je skočio na sedmo mjesto s 14 osvojenih bodova, dok je Hertha na 11. mjestu te ima 12. bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.