Košarkaš koji je odbio igrati za hrvatsku reprezentaciju o Josipi Lisac: ‘Naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju’

Foto: fah, montaža narod.hr

Glazbena diva Josipa Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića otpjevala je hrvatsku himnu, pjesmu u počast hrvatskog naroda i hrvatske države, u posebnom aranžmanu, a na pianotronu ju je pratio Zvjezdan Ružić. No, njezin nastup obilježili su brojni negativni komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>(VIDEO) Društvene mreže užarili komentari na Lijepu našu u izvedbi Josipe Lisac: ‘Ovo je izrugivanje hrvatske himne! Sramota!’

S njima se nije složio hrvatski NBA košarkaš Mario Hezonja.

“Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena, a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju. Respect”, napisao je Mario Hezonja, koji je svom službenom Facebook profilu uglavnom piše o košarkaškim i drugim sportskim događajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvedbu Josipe Lisac možete pogledati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hezonja nije igrao na Europskom prvenstvu 2017. godine, a nakon prozivki kapetana Ukića i nekih suigrača izjavio je kako nije bio u mogućnosti zbog ozljede.

Više puta su se i čelnici Hrvatskog košarkaškog ljetos požalili da do njega ne uspijevaju doći jer im se ne javlja.

Prije desetak dana hrvatski košarkaški izbornik Veljko Mršić rekao je da mu se Hezonja ne javlja: ‘Mario se nije javio, a hoće li, to je na njemu ‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.