Kostelić bez druge vožnje veleslaloma u Kranjskoj Gori

Foto: fah

Amerikanac Ted Ligety vodeći je nakon prve vožnje veleslaloma za Svjetski kup u Kranjskoj Gori, dok hrvatski skijaši Ivica Kostelić i Filip Zubčić nisu uspjeli izborili plasman u drugu vožnju. Kostelić je zauzeo 40. mjesto sa 4.21 sekundom slabijim vremenom od Ligetyja, dok je Zubčić bio 55. sa 6.19 sekundi iza Amerikanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ligety je u prvoj vožnji ostvario 42 stotinke bolje vrijeme od drugog Norvežanina Henrika Kristoffersena, a 50 stotinki od trećeg Šveđanina Mattsa Olssona, te je u odličnoj poziciji ostvariti svoju šestu veleslalomsku pobjedu na stazi Podkoren.

Kostelić je i u Kranjskoj Gori presporo odvezao veleslalom, pa će ostati na samo dva ulaska u drugu vožnju u ovoj disciplini ove sezone, za 30. Talijanom Alexom Zingerleom, posljednjim koji se plasirao u drugu vožnju zaostao je 78 stotinki, dok je Zubčić odskijao u skladu sa svojim mogućnostima.

Druga vožnja na programu je od 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.