Kovač i njegovi igrači oduševili Francusku gospodskim potezom

epa08832152 AS Monaco's Croatian head coach Niko Kovac gestures during the French Ligue 1 soccer match, AS Monaco vs Paris Saint Germain, at Stade Louis II, in Monaco, 20 November 2020. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Niko Kovač i Monaco izborili su finale Kupa Francuske protiv PSG-a. Nakon utakmice igrači Monaca poredali su se u špalir u tuneli u zapljeskali igračima Vallieresa dok su išli u svlačionicu. Francusku je oduševio taj gospodski potez, kao i izjave Nike Kovača nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega, čestitam protivnicima na ovoj utakmici. Igrali su dobro, pogotovo u prvom poluvremenu”, rekao je Kovač.

“Dao sam mu komplimente jer je igrati polufinale Kupa s klubom iz četvrte lige veliki uspjeh. Svaka im čast, odradili su dobar posao, trener Fatsah Amghar odradio je dobar posao. To sam mu rekao. Trener je kao i ja, znam kako se osjeća, o čemu razmišlja i koliko želi pobijediti. Moramo se držati skupa”, rekao je Kovač.

Govorio je i o PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prednosti su, imaju više igrača koji su navikli osvajati trofeje i igrati finala. Autsajderi smo, ali možemo pobijediti, kao što sam i s Eintrachtom srušio Bayern 2018.”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.