Težak pad Nadala zabrinuo suca, suparnika i publiku

Foto: fah

Treći igrač svijeta Rafael Nadal plasirao se u polufinale turnira iz Masters 1000 serije u Rimu pobjedom 6:3, 6:4 nad Alexanderom Zverevom, čime je uzvratio Nijemcu za poraz u četvrtfinalu Madrida prije tjedan dana i prekinuo niz od tri poraza protiv njega.
Ovoga puta Rafa je u prvom setu počeo čvrsto i poveo je na otvaranju s 4:0, a u drugom je spasio svih osam “break-lopti” s kojima je bio suočen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No više od tenisa pažnju publike na tribinama, zbog pandemije doduše prilično rijetke, izazvao je Španjolčev pad, kad se pri jednom servisu u prvom setu spotaknuo na lopticu i žestoko udario u zemlju.

Odmah su do njega zabrinuto došli Zverev i sudac, koji se spustio sa svoje stolice. Ipak, nakon meča objavljeno je da se deveterostruki pobjednik turnira u Rimu nije ozlijedio i bit će spreman za polufinalni susret s Amerikancem Reillyjem Opelkom, koji je sa 7:5, 7:6 (2) svladao Federica Delbonisa.

Nadal u Rimu lovi svoj 10. naslov, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.