Kovač rješio problem prije Bugarske, umjesto ozlijeđenog Lovrena – Schildenfeld

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i Liverpoola Dejan Lovren definitivno je otpao za utakmice protiv Bugarske i Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine, a umjesto njega izbornik Niko Kovač je pozvao Gordona Schildenfelda.
Branič Panathinaikosa se sinoć pridružio suigračima u Zagrebu te će danas putovati s reprezentacijom u Sofiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je u srijedu tijekom treninga osjetio bol u trbušnom zidu, a pretrage kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina pokazale su da se radi o ozljedi zbog koje neće biti spreman za nastupe u Sofiji i Osijeku.

Vatreni u 11:40 polijeću s Plesa, a večeras će na stadionu Vasil Levski odraditi službeni trening uoči sutrašnje utakmice protiv Bugarske. Vedran Ćorluka će protiv Bugarske igrati od prve minute, a Kovač će odlučiti tko će biti drugi branič – Domagoj Vida, Marko Lešković ili Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.