Kovačić i Pjaca u novim dresovima: ‘Dvoboj s Peruom pomoći će nam jer igraju dobar i agresivan nogomet’

Foto: HNS Instagram

Mateo Kovačić i Marko Pjaca prvi su se put pojavili u novim dresovima, jedan u prvoj garnituri, a drugi u pričuvnoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je i ranije igrao na stadionu Hard Rock, čak je bio i strijelac.

“To je prošlo, ne bih se puno vraćao, sad smo koncentrirani na dvije utakmice s Peruom i Meksikom, to su jako dobri protivnici i zanimljivi susreti, veselimo im se”, rekao je Kovačić za Sportske novosti.

“Ni jedna ekipa osim Barcelone nema Messija, ali dvoboj s Peruom će nam pomoći budući da oni igraju dobar i agresivan nogomet, a takvi susreti očekuju nas na Svjetskom prvenstvu”, poručuje Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o svom statusu i minutaži u Realu.

“Ne opterećujem se previše, iskreno, što vi pričate i što se priča okolo. Koncentriran sam na svoj rad, da što više napredujem. Znao sam da je teško igrati u Realu gdje su najbolji igrači svijeta, ali mislim da imam dobru minutažu, sličnu kao i prošle godine. Ali, naravno, očekujem i puno više. Naravno da želim igrati svaku utakmicu, normalno je da je to plan svakog igrača. No, trenutačno je takva situacija, treba se izboriti, a ja sam dosta mlad došao u Real i nije se lako probiti u prvih 11”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.