Kraj jedne ere: Kamo plovi brod Lionela Messija?

Foto: Twitter

Kako smo već pisali još uvijek najbolji igrač Barcelone, Lionel Messi, nakon godina i godina igranja u Kataloniji odlučio je napustiti Nou Camp. Njegova je odluka konačna i čelništvo kluba neće imati izbora, morat će ga pustiti, bez obzira na ugovor koji traje još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje samo kamo će Messi, koji se nada da će ga zbog svega što je dao Barceloni pustiti besplatno, no neće? Najveće se šanse daju onima najbogatijima, na prvom mjestu tu su ”pijani milijarderi” iz Manchester Cityja, koji već godinama histerično kupuju sve što je na prodaju, kako bi onda mogli propustiti Messija? Prilika je to kakva će se uskoro pružiti i nikad više. Za vrat im ”pušu” jednako tako rastrošni milijarderi iz Pariza, odnosno PSG-a, koji su također poručili Argentincu da su mu vrata otvorena, no to bi mu poručili i iz Lokomotive, samo da im je nešto punija blagajna. Spominje se Inter, s kojim se Messi već dugo dovodi u vezu, a, naravno, neizbježno se Argentinca dovodi u vezu s još jednim Manchesterom,  onim s Old Trafforda, Unitedom.

Međutim, navodno je u igru ušao i Chelsea, klub za koji igra i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.  Kad govorimo o plavima iz Londona recimo kako su oni ovog ljeta doveli neke velike zvijezde poput Tima Wernera, trebali bi doći Thiago Silva i Kai Havertz, sad se govori kako je Lampard krenuo po najveći zgoditak – Lea Messija. To je uostalom otkrio legendarni bivši obrambeni igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand.

“Čuo sam kako Lampard kreće po Messija”, napisao je Ferdinand na Twitteru. Također na Twitteru su se pojavili i  screenshotovi koji dokazuju da je Messi počeo pratiti Chelsea sa svog službenog Instagram profila. Očito ne manjka spekulacija i nagađanja u slučaju koji bi se mogao pretvoriti u transfer desetljeća. Tko zna gdje će Messi sve nastaviti karijeri prije nego li i doista napusti Barcelonu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.