Kreće vaterpolsko ludilo: Evo gdje sve možete pratiti

Foto: fah

U četvrtak, 4. siječnja, počinje Europsko vaterpolsko prvenstvo u Hrvatskoj na kojem će naše Barakude pokušati obraniti naslov osvojen prošle godine u Splitu. Paralelno, Barakudice nastupaju na kontinentalnoj smotri u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, Hrvatska je iznenada dobila domaćinstvo vaterpolskog Europskog prvenstva, a zbog nestabilne situacije u Izraelu koji je trebao biti domaćin natjecanja.

Sportski program pripremio je prijenose utakmice, sve ćete moći pratiti na Drugom programu HTV-a i na internetskoj platformi HRTi.

Krećemo s prijenosima u četvrtak u 18.55 kada je na rasporedu okršaj Mađarske i Grčke u Zagrebu.

Potom ćemo kroz našu emisiju pratiti sve što je vezano uz veliki okršaj Hrvatske i Španjolske na rasprodanom plivalištu u Gružu, a koji počinje u 20.15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paralelno, moći ćete pratiti reakcije i izjave naših reprezentativaca.

Petak donosi ogled iz Eindhovena u kojem naše vaterpolistice otvaraju Europsko prvenstvo utakmicom protiv domaćina, Nizozemki, favorizirane ekipe koja je bivši svjetski prvak.

Subota donosi prvo ogled vaterpolistica protiv Grčke, potom se uključujemo u prijenos susreta Crna Gora – Španjolska u Dubrovniku, dakle radi se o skupini u kojoj su naše Barakude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa Ivice Tucka od 20.15 na gruškom će plivalištu igrati protiv Francuske.

U nedjelju od 19 sati prenosimo ogled Srbije i Njemačke s plivališta Mladosti na Savi, a potom u 20 sati i okršaj vaterpolistica s Mađarskom.

U ponedjeljak 8. siječnja prenosimo susret osmine finala na Europskom prvenstvu vaterpolistica, potom dvoboj Španjolske i Francuske na EP-u u Dubrovniku kao i veliki okršaj Mađarske i Italije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navečer naše Barakude od 20.15 zatvaraju natjecanje u skupini ogledom s Crnom Gorom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.