Krenule priče o smjeni trenera Hajduka, a onda je Marin Brbić objavio što će biti…

Split, 6.3.3,019 - Predstavljen novi predsjednik Hajduka Marin Brbiæ. Na fotografiji Marin Brbiæ. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ms

Nakon što je trener Hajduka Siniša Oreščanin uputio oštre kritike, predsjednik Hajduka Marin Brbić došao je u Sloveniju na pripreme, obratio se novinarima i objavio kako neće biti nove smjene na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Siniša Oreščanin ostaje trener Hajduka kako smo već komunicirali putem medija, došli smo tu u Sloveniju osobno pružiti podršku treneru, stožeru i momčadi, uoči predstojećih europskih utakmica. Prva utakmica je vrlo blizu, miomlad ide direktno iz Slovenije za Zagreb pa na Maltu i dopli smo ih podržati prije početka sezone. Glede priopćenja, razumijemo trenera sa ljudske strane, budući da je bio dosta vezan za svog suradnika, ali te stvari ćemo rješavati unutar četiri zida”, rekao je Brbić, prenose Sportske novosti.

“Razumijemo trenera s ljudske strane budući da je bio dosta vezan za svog suradnika, ali te stvari ćemo riješiti unutar četiri zida”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.