Kristina Čilić otkrila spol drugog djeteta: ‘Baldo se veseli bratu’

Foto: snimka zaslona

Marin Čilić nedavno je na humanitarnom turniru Gem, Set, Hrvatska okupio brojne sportaše koji su skupljali donacije za obnovu sportskog igrališta u Petrinji, a njim je bila i trudna supruga Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Grad je još uvijek razrušen i nadamo se da je ovo trenutak u kojem će stvari krenuti nabolje. Mi smo pomogli obnoviti ovo igralište da djeca imaju sigurniju i sretniju igru pa se nadamo da će se i grad polako obnavljati i da će se ljudi vratiti svojim kućama i da će Petrinja i cijela okolica zaživjeti kako je bilo i prije, ako ne i bolje”, ispričala je ona za InMagazin.

Govorila je o trudnoći te otkrila da će njihov sinčić Baldo dobiti bracu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečko je, tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu”, rekla je Kristina.

Baldo se, kaže, veseli bratu, no istaknula je da je maleni dosad bio “šef”.

“Veseli se, vidjet ćemo kako će to biti jer je navikao da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete, dobro proći”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro. Sad je malo teže ipak, em vrućina, em malo dijete, ali osjećam se stvarno dobro”, ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.