Kritika španjolskih medija Barceloni: ‘Kako bi osvajao naslove moraš imati hrabrost, karakter, dušu i glad za pobjedama’

Foto: fah

Barcelona je izgubila u gostima od Levantea 3:1 i propustila priliku odvojiti se od Reala i ostalih glavnih pratitelja na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji kritizirali su Barcelonu nakon poraza.

“Barcelona ima ozbiljnih problema. Nitko ne razumije što se događa i kako je moguće da momčad ovako padne.Barca je prva na tablici i prva u skupini Lige prvaka, ali okus je gorak”, stoji u tekstu Sporta.

“Hoće li Barceloni naslov doći sam od sebe, zašto nakon što povedu ne traže drugi gol nego počnu igrati dosadno i negledljivo nakon što zabiju gol? Kako bi osvajao naslove moraš imati hrabrost, karakter, dušu i glad za pobjedama. U protivnom ćeš samo gledati kako sezona odlazi u nepovrat”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.