Kriza na Old Traffordu, dio igrača želi otići, Fernandes na meti Reala i Barcelone?

Foto: fah

S obzirom na rezultate na početku nove sezone u svlačionici engleskog nogometnog diva, Manchester Uniteda, ne vlada idilična atmosfera. Kulminacija nezadovoljstva navodno se dogodila nakon debakla Uniteda na Old Traffordu, kada su poraženi s nevjerojatnih 6:1 od Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji pišu o nezadovoljstvu u svlačionici bivšeg prvaka Europe, a otkrili su kako je na poluvremenu utakmice protiv Tottenhama došlo do svađe u svlačionici te da su u glavnim ulogama bili Bruno Fernandes i Harry Maguire.

Podsjetimo početkom godine Fernandes je došao u Manchester United iz Sportinga te se pokazao kao pravo pojačanje, međutim, mediji na Otoku pišu da je i nezadovoljan situacijom u klubu te da već razmišlja o odlasku. Navodno sve već zna i kamo bi Fernandes najradije.

Navodno je Bruno Fernandes odlučan u nakani da napusti Old Trafford već za nekoliko mjeseci, dakle, u zimskom prijelaznom roku, ako se situacija napokon ne popravi. Fernandes već ima nekoliko ponuda, a mnogi su uvjereni da će u slučaju odlaska završiti u španjolskoj ligi. Pogotovo ako su istinita nagađanja da su za njega zanimanje pokazala oba španjolska nogometna diva, Real i Barcelona, koji s velikom pozornošću prate zbivanja na Ols Traffordu. Fernandes je u dresu Manchester Uniteda zabio 12 golova u svim susretima te bi za klub s Old Trafforda sasvim sigurno odlazak Fernandesa bio veliki gubitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Manchester United se nalazi u velikoj krizi te će hitno nešto morati poduzeti jer u protivnom Fernandes neće biti jedini koji će zatražiti odlazak već u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.