Kruno Simon: Ključno će biti zaustaviti Šveda i ako u tome uspijemo, sumnjam da će nas ostali moći dobiti

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija nalazi se u Turskoj gdje čeka nastavak Eurobasketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U nedjelju nas čeka utakmica na dvije-tri lopte. Ako dobijemo, bit će sve super, a ako te dvije-tri lopte ne uđu, netko će se sigurno pojaviti i reći da smo sve radili krivo, tako je to uvijek. Nema tu pravila”, kaže za Sportske novosti Kruno Simon.

“Izgledaju Rusi dobro, pogledali smo manje-više, još u Cluju, sve utakmice Rusa i to je OK. Osim Šveda, sve su to igrači koji u klubovima nisu prve opcije. Oni su radna snaga, sve kreće i završava sa Švedom. Ključno će, dakle, biti zaustaviti Šveda i ako u tome uspijemo, sumnjam da će nas ostali moći dobiti”, kaže o budućim protivnicima.

“Nismo u euforiji, atmosfera je super, ali prerano je za euforiju. Mi smo igrali protiv reprezentacija koje nisu razina onih koje nam slijede i koje moramo dobiti da bismo ostvarili neke svoje ciljeve”, ispričao je Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.