Izjava Lewandovskog podigla prašinu: Odanost je lijepa riječ, ali važna samo za privatni život, u vrhunskom sportu računaju se samo uspjeh i novac

Foto: fah

Robert Lewandowski, igrač otvoreno je progovorio o nekim važnim temama u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako želite biti na vrhu, trebate kvalitetne igrače. Bayern nikad nije platio više od 40 milijuna eura za igrača. To već dugo u nogometu nije vrh, nego neki prosjek”, rekao je i dodao da emocije ne mogu biti važne u nogometu.

“Trebali bi prestati povezivati emocije s profesionalnim nogometom. Odanost je lijepa riječ, vrlo važna za privatni život. No, u vrhunskom sportu računaju se uspjeh i novac”, naglasio je Lewandowski.

Govori je o Neymaru i Kylianu Mbappeu koji su dovedeni za rekordne iznose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“PSG je kupio igrače svjetske klase. No, moramo vidjeti jesu li i momčad svjetske klase. Mi smo u Bayernu bolja momčad jer se poznajemo dugo i imamo mnogo zajedničkog iskustva”, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.