Kruno Simon odustao od kandidature za Skupštinu Dinama

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon, također je povukao svoju kandidaturu za ulazak u Skupštinu Dinama. Simon tvrdi kako su prijetnje koje je dobivao razlog njegova povlačenja, a sve je objavljeno na službenoj Facebook stranici “Dinamo iznad svih”. U opisu objave stoji kratka zahvala Simonu. “Kruno poštujemo tvoju odluku, hvala ti za sve…” naveli su prije službenog očitovanja s liste za Izbornu skupštinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od trenutka izlaska informacije o listi pojedinci su izvrgnuti difamacijama i diskvalifikacijama na osobnoj razini, kako u dijelu medija tako i na društvenim mrežama”, piše u objavi. Navodi se i to što se dogodilo Simonu, s informacijom o primljenim prijetnjama zbog toga što je na listi koju predvodi poznati arhitekt Otto Barić, sin pokojnog istoimenog slavnog hrvatskog trenera, bivšeg hrvatskog izbornika, koji je dio karijere proveo i na klupi Dinama.

> Bad Blue Boysi objavili koga će podržati na izborima u Dinamu

“Opetovano su prijetnje upućene i našem proslavljenom košarkašu te članu naše izborne liste gospodinu Krunoslavu Simonu, zbog čega nas je on danas obavijestio da se zbog zaštite sigurnosti svoje obitelji, iako podržava program, povlači s liste ‘Dinamo iznad svih i neće sudjelovati u daljnjem izbornom procesu”, ističe se u objavi.

“Zgroženi smo time što neki, u ime demokracije, odriču drugome pravo na njegovo mišljenje i djelovanje. Takav ‘demokratski’ pristup našem Dinamu neće donijeti ništa dobro. Kruni Simonu zahvaljujemo na angažmanu i podršci našem programu i idejama usmjerenim prema boljem Dinamu”, navode u objavi izborne liste za Skupštinu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S liste za Skupštinu kluba pozivaju sve sudionike izbornog procesa da se suzdrže. “Pozivamo sve sudionike izbornog procesa da se suzdrže od nervoznih ispada, verbalnih i drugih prijetnji i da jedino sučeljavanje bude ono koje je temeljeno na kvaliteti kandidata i programa koji će biti prezentirani”, zaključili su u svojoj objavi sudionici izborne liste Dinamo iznad svih na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.