Krznar: ‘Svi smo jedva priželjkivali taj kraj’

Zagreb, 22.05.2021. - Dinamo slavi prvo mjesto u HNL-u foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ml

Dinamo je službeno postao prvak u posljednjem kolu HNL-a protiv Šibenika na Maksimiru. Modri su slavili golom Stefana Milića u 88. minuti, a trener Krznar mogao je početi slaviti jednu od najuspješnijih sezona u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gotovo je i svi smo jedva priželjkivali taj kraj, a sad kad je gotovo, svima nam je žao što je gotovo. Utakmica protiv Šibenika je bila prava prvenstvena i morali smo biti ozbiljni do kraja. Nismo htjeli završiti sezonu s porazom, bez obzira na sve rotacije, bez obzira na puno mladih igrača, puno novih igrača. Željeli smo i u ovoj utakmici pokazati najviše što u ovom trenutku možemo. Željeli smo i u ovoj utakmici doći do pobjede i to nam se ostvarilo i to nam je još jedan plus i jedan osmijeh više, rekao je trener Dinama, Damir Krznar.

Planovi za sljedeću sezonu

– Nastavljamo sezonu 11.6., ali nećemo biti kohezivni u početku priprema. Neki igrači koji su duže bili opterećeni, počet će 14.6. Ostajemo bez 9-10 igrača zbog obveza u reprezentaciji, U-21 ili seniorskom Euru. Oni će nam se priključivati onako kako završavaju svoje epizode, rekao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.