Kultni broj na dresu: Edinson Cavani potpisao za jedan od najvećih europskih klubova…

Foto: fah

Kako se i očekivalo tako se i dogodilo. Ponekad su tijekom prijelaznog roka za nogometaše glasine, a pogotovo ako su učestale, istinite. Naime, jedna od legendi urugvajskog nogometa i bivši nogometaš PSG-a, Edinson Cavani, potpisao je za Manchester United. Dakle, i službeno je ono što je jedno vrijeme najavljivano kao ”gotova” stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavani je potpisao ugovor na godinu dana, ali uz mogućnost da taj ugovor bude produžen na još jednu sezonu. Nakon što je stavio potpis na ugovor s jednim od najslavnijih engleskih, ali i europskih, klubova Cavani je između ostaloga rekao:

“Manchester United je jedan od najvećih klubova na svijetu te je velika čast biti ovdje. Radio sam puno kako bih dobio priliku biti tu. Ono čemu se najviše radujem je povratak navijača na tribine te igranje pred njima. Nadam se da će to biti vrlo brzo”, poručio je Cavani.

Inače Cavani će u Manchester Unitedu nositi dres sa brojem sedam, koji će mu, prema pisanju engleskih medija, biti veliki teret, no uvjeren je kako će ga znati i opravdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto bi za Cavanija sedmica na leđima na Old Traffordu mogla predstavljati problem? Naime, broj 7 je za Manchester United više od broja. Dakle, samo su je na dresu Uniteda imali čast nositi George Best, Brian Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo. I sad Cavani…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.