Kvalifikacije za EP: Hrvatski rukometaši s Norveškom, Nizozemskom i Turskom

alilovića alilović
Foto: fah

Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u skupini 1 u kvalifikacijama za nastup na Europskom prvenstvu koje će se od 15. do 31. siječnja 2016. godine održati u Poljskoj, a suparnici će joj biti Norveška, Nizozemska i Turska, odlučeno je na ždrijebu u Varšavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalifikacije će početi u listopadu ove godine, a plasman na EP izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije, te najbolja trećeplasirana iz svih sedam kvalifikacijskih skupina.

U ždrijebu je sudjelovao i hrvatski reprezentativac Ivan Čupić, koji nastupa u poljskom prvaku Kielceu, a on je izvlačio reprezentacije iz treće jakosne skupine.

KVALIFIKACIJSKE SKUPINE ZA EP 2016:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA 1: HRVATSKA, Norveška, Nizozemska, Turska

SKUPINA 2: Danska, Bjelorusija, Litva, Bosna i Hercegovina

SKUPINA 3: Slovenija, Švedska, Slovačka, Latvija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA 4: Srbija, Island, Crna Gora, Izrael

SKUPINA 5: Mađarska, Rusija, Portugal, Ukrajina

SKUPINA 6: Francuska, Makedonija, Češka, Švicarska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA 7: Španjolska, Njemačka, Austrija, Finska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.