Kylian Mbappe o svojoj sudbini u PSG-u: ‘Moram sebi otvoriti sve mogućnosti’

epa09028746 Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain warms up for the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Monaco in Paris, France, 21 February 2021. EPA/IAN LANGSDON

Kalkulacije glede odlaska jednog od najboljih igrača svijeta, Kyliana Mbappea, iz PSG-a već ovog ljeta ne prestaju, iako su zasad sve oči europskog nogometnog svijeta uperene prema Europskom prvenstvu, koje je jučer počelo utakmicom Italija – Turska 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Mbappea zanimanje je pokazao Real Florentina Pereza, iako klub grca u dugovima stotine milijuna eura za pojačanja očito imaju. Uz Real za Mbappea zainteresirani su Liverpool i Bayern. Najmanje izgledno je da će jedan od najskupljih svijetskih nogometaša završiti u Bayernu.

Hoće li, dakle, Mbappe doista ostati u Parizu?

“Moram donijeti pravu odluku i sebi otvoriti sve mogućnosti i šansu kako bih izabrao najbolju, što neće biti nimalo lako. Nalazim se u klubu u kojem sam sretan. Osjećam se veoma dobro, ali da li je to mjesto najbolje za mene? Nemam još uvijek odgovor na to pitanje”, rekao je Mbape te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da je projekat Paris Saint Germaina drugačiji sa mnom ili bez mene. Ali, oni razumiju moja razmišljanja, jer znaju da neću povući neki prljav potez. Biti veliki igrač je i znati kako upravljati stvarima i izvan terena i raditi ih čisto i bez sakrivanja”, naglasio je 22-godišnji francuski reprezentativac, koji će na Euru biti najveći adut svoje reprezentacije u lovu na europsku titulu.

Mbappeu ugovor s PSG-om ističe sljedećeg ljeta, bogati vlasnici svakako imaju način zadržati ga i nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.