Lampard: ”Oduševljen sam Mateom Kovačićem i vjerujem da će biti još bolji”

Foto: fah

Nogometaši Chelsea u petom su kolu Lige prvaka gostovali kod Valencije te su odigrali 2:2. Poveli su domaći nogometaši pogotkom Solera u 40.minuti susreta, minutu nakon toga izjednačujući pogodak zabio je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Prvi je to gol veznjaka hrvatske reprezentacije nakon dugo vremena, a ujedno i prvi u dresu Chelseaja otkako je prije godinu i pol stigao u taj klub. Kovačić inače ove sezone igre vrlo dobro u dresu londonskog kluba, nedostajali su sami golovi. Napokon se otvorilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bio je to 71. prvi nastup Kovačića u dresu Chelseaja te 45. udarac prema golu. Naime, ovim je golom hrvatski reprezentativac prekinuo niz od 145 utakmica bez gola, kako u dresu reprezentacije tako i u dresu klubova. Posljednji pogodak Mateo je zabio još u dresu Reala i to u siječnju mjesecu 2017. godine.

Igrom i pogotkom Matea Kovačića bio je zadovoljan i Frank Lampard.

“Da, Kovačić je napokon zabio. Stalno se u svlačionici šalimo na račun toga. On je jako kvalitetan igrač i čudno je da nije dolazio u prilike za pogodak uz sve kvalitete koje ima. Danas je mogao zabiti i dva. Oduševljen sam Mateom i vjerujem da će biti još bolji. Kovačić i ja imamo projekt da više zabija, vidite da napreduje”, kazao je na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.