Latisha Chan nahvalila hrvatskog tenisača Ivana Dodiga s kojim je osvojila Wimbledon: ‘Imamo sjajnu kemiju na terenu i vjerujemo si’

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig osvojio je s Tajvankom Latishom Chan naslov wimbledonskih pobjednika u konkurenciji mješovitih parova, Dodig i Chan su u finalu za samo sat i devet minuta svladali Šveđanina Roberta Lindstedta i Latvijku Jelenu Ostapenko sa 6-2, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo sjajnu kemiju na terenu i vjerujemo si. To mi je bitno jer Ivan u svakom trenutku zna kako me pokriti. Jaki su nam bili protivnici, ali imam i ja jakog partnera”, rekla je Chan kroz smijeh za Sportklub pa dodala da je Dodig pravi gospodin i izvan terena.

“Svaki igrač kad krene igrati tenis želi osvojiti Wimbledon, velika je to stvar. Iako je u mixu tu su sve veliki mečevi. Igrali smo kroz ovaj turnir vrhunski. Igrali smo šest puta zajedno, a osvojili smo tri Grand Slama zajedno. Nadam se da možemo osvojiti i dva Grand Slama koja nam nedostaju”, rekao je Dodig.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A Grand Slam title, a very special moment, a dream come true. A #Wimbledon trophy ?

Objavu dijeli 詹詠然 Latisha Chan (@latishayjchan)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.