Legenda argentinskog nogometa brani Messija uoči Hrvatske, ali: ‘Lionel nije Maradona, on ne može sam osvojiti naslov’

Foto: fah

Argentina je iznenađujuće kiksala na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva, naime, momčad koja u svojim redovima ima Lionela Messija morala se zadovoljiti bodom protiv Islanda. Nakon remija Argentine i Islanda i nakon pobjede Vatrenih protiv Nigerije 2:0 skupinu D predvodi – Hrvatska. U idućem kolu igra se derbi skupine Hrvatska – Argentina, dvije reprezentacije koje su po svemu sudeći glavni favoriti skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Argentine našli su se na udaru kritika argentinskih medija, kritika nije pošteđen ni Lionel Messi međutim, u njegovu je obranu stala legenda argentinskog  nogometa, bivši napadač Hernan Crespo, koji smatra da Messi ne može sam te da mu je potrebna pomoć kako bi došao do naslova Svjetskog prvaka u Rusiji.

Podsjetimo, najbolji igrač Barcelone, Lionel Messi, uputio je 11 udaraca prema golu Islanda, uključujući i onaj iz jedanaesterca, no, niti jednom nije pogodio.

Podsjetimo, Crespo je za Argentinu odigrao 64 utakmice,  kritizirao je ostale igrače Argentine, ali ne direktno i velikog Messija.  Crespo smatra da Argentina ima šanse za naslov, koji su posljednji puta osvojili davne 1986. u Meksiku pod vodstvom Diega Maradone, samo ukoliko će i ostali dati svoj obol putu do naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Treba biti iskren i početi s činjenicom, Messi je za svoju predstavu zaslužio peticu”, rekao je Crespo za Gazzetta dello Sport.

“Naravno da očekujemo više od njega, ali on nije Maradona, ne može sam osvojiti naslov.

To moramo shvatiti mi Argentinci , ali i njegovi suigrači”, poruka je Crespa uoči derbija skupine Argentina – Hrvatska te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je fenomen ako mu se osiguraju odgovarajući uvjeti kao što je to u Barceloni . U suprotnom se muči i to nije to. Recite mi tko mu je pomogao protiv Islanda? Di Maria nijednom nije prošao protivnika, a podrška iz veznog reda nije stizala”, zaključio je Hernan Crespo, u njegovim riječima ima i kritike na Messijev račun. Dakako, ne izravne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.