Legenda Liverpoola Steven Gerrard pregovara o preuzimanju kupe Glasgow Rangersa

Foto: fah

Legenda Liverpoola Steven Gerrard sastao se s čelnicima Glasgow Rangersa s kojima dogovora preuzimanje klupe škotskog prvoligaša, pišu nedjelju britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu “The Telegraph” i “The Times”, pregovori između Rangersa i bivšeg veznjaka engleske reprezentacije i Liverpoola trebali bi se nastaviti idući tjedan, a BBC javlja da je 37-godišnji Gerrard već prihvatio ponudu predstavnika Rangersa i da će u sljedećih nekoliko dana potpisati trogodišnji ugovor.

Gerrard koji je za reprezentaciju odigrao 114 utakmica i koji je 17 godina nosio dres Liverpoola prije dvije je godine otišao u igračku mirovinu nakon što je zadnju sezonu odigrao u Los Angeles Galaxyju.

Vratio se u Redse u veljači 2017. i trenutačno je trener mlade momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najtrofejniju škotsku momčad Glasgow Rangerse, koja je zadnji put osvojila prvenstvo 2011., vodi Graeme Murty čiji ugovor ističe na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.