Legendarni bivši tenisač Wilander: “Mislio sam da je Nadal gotov nakon poraza od Đokovića. Ovo je nevjerojatno”

WILANDER
epa09718210 Rafael Nadal of Spain celebrates after defeating Daniil Medvedev of Russia in the men’s singles final at the Australian Open grand slam tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 30 January 2022. EPA/DEAN LEWINS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Legendarni bivši švedski tenisač Mats Wilander priznao je kako je mislio da Rafael Nadal više neće osvojiti nijednu Grand Slam titulu nakon poraza od Novaka Đokovića na Roland Garrosu 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram priznati da sam mislio da je izgubio u trci za najboljeg svih vremena kada ga je Novak pobijedio u polufinalu Roland Garrosa. Pomislio sam da je to – to i da se više neće moći natjecati s njima. Mislim sam da će možda uzeti još jedan Roland Garros, a možda ni to. A sad smo ovdje, ovo je nevjerojatno, rekao je Wilander, danas stručni komentator na Eurosportu.

– Federerov doprinos tenisu je očigledan i zauvijek će ga se pamtiti, čak i da više ne osvoji nijednu titulu. No, mislim da će Rafa, poslije ovoga, osvojiti veći trag. Za njega ništa nije nemoguće, zaključio je Wilander.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.