Legendarni Steven Gerrard napustio redove Los Angeles Galaxyja i vraća se u domovinu

Foto: fah

Legendarni engleski nogometaš Steven Gerrard (36) napustio je redove američkog prvoligaša Los Angeles Galaxyja i vraća se u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije poznato hoće li nastaviti karijeru ili odlazi u igračku mirovinu.

“Sretan sam što ću više vremena provoditi s obitelji. Još uvijek nisam donio odluku o nastavku karijere i moram o svemu dobro razmisliti,” poručio je Gerrard koji je u redovima LA proveo dvije sezone.

Gerrard je postao slobodan igrač nakon što je LA prošlog tjedna ispao u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije MLS-a od Colorada. U dresu američkog kluba upisao je 34 nastupa i zabio pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, napuštam klub bez trofeja, ali ponosan sam na vrijeme provedeno u klubu. Pamtit ću bezbroj nezaboravnih trenutaka,” poručio je Gerrard.

Legendarni engleski veznjak je od 1998. do 2015. igrao za Liverpool upisavši 504 nastupa. Dio engleskih medija nagađa kako bi se mogao vratiti na Anfield, ali ne na travnjak, već u neki od ureda.

Međutim, veliki interes za njegove usluge pokazao je i Celtic kojeg vodi bivši Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio bi to sjajan potez i za Celtic, ali i za Gerrarda. Celtic je idealan klub za njega. Jedino je pitanje mogli li ga platiti,” smatra bivši kapetan škotskog velikana Andy Lynch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.