Bi li Wayne Rooney bio kvaliteta više kakvu treba West Ham Slavena Bilića?

Foto: fah

S obzirom na činjenicu kako West Ham našeg trenera Slavena Bilića ove sezone ni blizu ne igra kao prošle traže se neke promjene, pojačanja, čelnici kluba žele što prije zaboraviti ovu promašenu godinu, navijači ipak još uvijek vjeruju bivšem hrvatskom izborniku. Porazi se nižu, Europa je san pusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javljaju engleski mediji na pomolu je prava senzacija u Premier ligi, naime, hrvatski strateg Slaven Bilić u momčadi želi Waynea Rooneyja, napadača Manchester Uniteda. Legenda engleskog nogometa nezadovoljna je u Unitedu, ne slaže se baš najbolje s velikim portugalskim trenerom Jose Mourinhom, koji ipak ima neke svoje ”mušice”, kao tvrdi Rooney, i često je medijski eksponiran puno više nego što bi trebao. Više i od igrača, osim možda Zlatana Ibrahimovića?

Iako na prvi pogled transfer Waynea Rooneyja u West Ham djeluje poput utopije ipak je činjenica da to nije tako, Rooney je ove zime bio na pragu odlaska u Kinu, no, odustao je u zadnji trenutak uz obrazloženje kako još puno toga može dati engleskom nogometu, Rooney se nada odlasku s Engleskom na SP iduće godine u Rusiji. West Ham navodno želi iskoristiti priliku i dovesti napadača Uniteda u svoje redove, dok ga hrvatski stručnjak uvjerava da se sprema zanimljiv projekt u kojem imao glavnu ulogu.

Navodno bi Manchester United pristao na transfer pod uvjetom da se odšteta kreće od 40 milijuna eura pa na više. West Ham bi Rooneyju trebao ponuditi godišnju plaću u iznosu od 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Wayne Rooney ima 31 godinu i sigurno dovoljno kvalitete i dovoljno izbora da ostane u Europi. On je za mene legenda Premierlige u rangu s Frankom Lampardom, Stevenom Gerrardom koji su vrhunski, vrhunski igrači” rekao je ne tako davno Slaven Bilić.

Iako je bez sumnje Rooney veliko ime engleskog nogometa pitanje je s obzirom na godine, s obzirom na motivaciju, koliko bi on kao igrač rođen 1985. mogao donijeti West Hamu, osim, naravno, neizbježnog spektakla za gledatelje? Odnosno, bi li Rooney bio kvaliteta više kakvu Bilićev klub treba? West Ham treba pobjede, spektakli će doći zajedno s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.