Liga prvaka: Borussia na krilima Haalanda slavila u Sevilli, igrao Rakitić

epa09019758 Borussia Dortmund's striker Erling Haaland (C) celebrates with teammates Marco Reus (L) and Mahmoud Dahoud (R) after scoring the 1-3 lead during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 soccer match between Sevilla FC and Borussia Dortmund held at Sanchez Pzijuan stadium in Seville, southern Spain, 17 February 2021. EPA/Julio Munoz

Sevilla i Borussia Dortmund odigrale su prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka u kojoj su gosti pobijedili 3:2 u odličnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je krenula sjajno, kao da je u potpunoj kontroli utakmice, nakon što je Humels zabio ali stvari su se uskoro počele mijenjati. U 20. minuti je Borussia odigrala brzi kontranapad u kojem je Dahoud dugo vukao loptu, a onda sjajnim udarcem matirao Bona s 25 metara.

Nakon toga Borussia je igrala sjajno i u 28. minuti Haaland je zabio za još veću razliku. Do trećeg gola stigli su u 44. minuti nakon velike greške Ivana Rakitića. Bivši reprezentativac Hrvatske pogrešno je dodao loptu na sredini terena, a Reus dodao Haalandu, koji je zabio.

U 85. minuti Oscar je iz prekida ubacio daleko na drugu stativu, a De Jong je ostao sam i iz blizine poentirao za 2:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.