Liga prvaka: Kritike na račun zvijezde Barcelone

Foto: fah

Bivši sjajni nizozemski reprezentativac Rafael van der Vaart komentirao je te analizirao još jedan spektakl u četvrtfinalu Lige prvaka. Dvoboj višestrukog prvaka Europe Barcelone i PSG, na terenu Parižana. Završilo je pobjedom Barce 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret i pobjeda

Iz studija je Nizozemac pratio nogometni spektakl na Parku prinčeva, nogometni klasik čiji krajnji rezultat, bez obzira na Barcinu pobjedu, nije riješen. Recimo kako je Raphinha u 37. minuti doveo Katalonce u vodstvo, no u samo šest minuta nastavka Ousmane Dembele i Vitinha donose PSG-u preokret.  U 62. minuti Raphinha je ponovo pogodio za 2:2, da bi u 77. minuti Christensen glavom zabio za pobjedu Barce na centaršut Gundogana iz kornera.

Iako je pohvalio igru Barcelone protiv PSG-a Vaart je kritizirao svog sunarodnjaka De Jonga.

“Veliki sam obožavatelj Frenkieja de Jonga, Barceloninog najboljeg veznog igrača, ali vrijeme je da napravi više. Više golova, više asistencija. Sada sam ga dovoljno vidio kako se vrti oko sebe. Jedva čekam da vidim neko ključno dodavanje ili dodavanje prema naprijed, vjerujem da previše dribla”, poručio je Vaart.

Odgovor Barcinih navijača

No, na društvenim mrežama navijači Barcelone oponirali su nekadašnjem nizozemskom veznjaku. Neki su komentari bili dosta oštri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko mu to kaže? Rafael van der Vaart? Pa čovječe nisi ti bio neki igrač pa da analiziraš nekog poput njega”, napisao je jedan od navijača katalonskog kluba.

Kataloncima treba veliki europski rezultat

Recimo na kraju kako je, De Jong je na terenu proveo 75 minuta. Zamijenio ga je defenzivni nogomtaš, koji je samo dvije minute nakon ulaska zabio pogodak za pobjedu Barcelone.

Velika bi stvar bila za ovakvu Barcelonu prolaz u polufinale Lige prvaka. U polufinalu sve je moguće, tada nogometaši unose ogromnu emociju i daju nerijetko više od 100 posto. Barci konačno treba jedan veliki europski rezultat. Spas sezone im je na dlanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.