Liga prvaka: VAR spasio Inter u Moenchengladbachu, Brozović asistirao

Brozović
epa08855758 Moenchengladbach's Florian Neuhaus (L) in action against Inter’s Marcelo Brozovic (R) during the UEFA Champions League group B soccer match between Borussia Moenchengladbach and Inter Milan in Moenchengladbach, Germany, 01 December 2020. EPA/Sascha Steinbach

Zanimljivu utakmicu odigrali su Borussia Mönchengladbach i milanski Inter. Talijani su na kraju slavili 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interu je trebala pobjeda da bi zadržali o nadu u zadnjem kolu proći dalje, a za Talijane je dobro krenulo od samog početka. Darmian je pogodio u 17. minuti, Gagliardini ga je pronašao, a Darmian krasno pogodio u donji desni kut.

Lukaku je zabio dva komada, prvo u 64. minuti. Primio je loptu od Brozovića, vrhunski se zagradio i izborio za prostor te pogodio po podu daljnji kut za 2:1. Potom je u 73. minuti završio kontru, Hakimi je probio desno, pronašao samog Belgijanca u sredini koji je zakucao za 3:1. ri minute kasnije Plea je drugim pogotkom na utakmici vratio domaćine u utakmicu, a ubrzo nakon toga je sve trebao riješiti Ashley Young. U 83. minuti Plea je opet sjajno pogodio, činilo se za hat-trick, ali Inter spašava VAR. Plea je pogodio, ali Embolo se našao u zaleđu ispred golmana i iako nije dirao loptu utjecao je na igru tako da je zaklonio pogled Handanoviču.

Borussia je i dalje prva u skupini s osam bodova, a Šahtar je skočio na drugo mjesto nakon 2:0 pobjede protiv Reala. Madriđani su treći zbog dva poraza od Šahtara, a obje ekipe imaju sedam bodova. Inter je posljednji s pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.