Liga prvakinja: Podravka Vegeta izgubila od Thueringera 23:31

Foto: fah

Rukometašice Podravke Vegete u 5. su kolu skupine C Lige prvakinja izgubile na svom terenu od njemačkog Thueringera sa 23-31 (10-14) i tako propustile priliku izboriti prolazak u sljedeći krug natjecanja kolo prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podravci je pobjeda ili neodlučeni ishod protiv Thueringera, kojega su prije pet tjedana svladali u gostima sa 28-26, donosilo osiguranje jednog od prva tri mjesta u skupini i prolazak u sljedeći krug natjecanja. Nažalost, gošće su pokazale kako su trenutačno ipak kvalitetniji sastav.

Koprivničanke su dvoboj protiv njemačkih prvakinja praktički izgubile u završnici prvog i na početku drugog poluvremena kada se Thueringer serijom 5-1 odvojio na prednost od 17-11.

U nastavku dvoboja Podravka se najviše približila na tri gola razlike (20-23), ali prave prilike za preokret nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natalija Čigrinova s osam i Selena Milošević s pet golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok su Iveta Luzumova sa 10 i Emily Boelk s pet pogodaka predvodile Thuerninger.

Nakon pet kola Podravka Vegeta je treća s tri boda, dok je Thueringer i dalje posljednji s dva. na vrhu je Gyori ETO s maksimalnih 10 bodova, dok je drugi Krim Mercator s pet.

U posljednjem kolu 17. studenoga Podravka gostuje u Gyoru, dok će istovremeno igrati Thueringer i Krim u Nordhausenu. Podravci je za prolazak potrebna pobjeda u Gyoru ili uspjeh Krima u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.