Lino Červar: ‘Publika je bila odlična, bilo je lijepo vidjeti ih opet’

Foto: fah

Lino Červar nakon pobjede nad Crnom Gorom govorio je kako su znali da će utakmica biti teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Upozoravao sam igrače da ne razmišljamo da ćemo lako na otvaranju EP-a. Crnogorci su mlada momčad, puna volje i želje za dokazivanjem, momčad gladna pobjeda. I ja sam, priznajem, ipak mislio da će to ići malo lakše, no na početku nam obrana nije bila najčvršća, a obrana je naš forte i naše glavno oružje”, rekao je, pišu Sportske novosti.

Najavio je i novu utakmicu, onu protiv Bjelorusije.

“Bjelorusi su protiv Srbije pokazali koliko su neugodni. S njima moramo biti još bolji, to je jedini način da dođemo do nove pobjede i potvrde prolaza u drugi krug. Posebno moram zahvaliti publici koja je ovdje i 2010. bila tako dobra. Bilo ih je lijepo vidjeti opet”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bez obrane ne može. Želimo li u Beču napraviti nešto više, obrana mora biti kao u drugom poluvremenu, protiv Bjelorusije tako mora biti od prve do posljednje minute. Ipak moramo i sada izvući neke pouke da nam se ne ponavljaju greške kakve smo imali u prvom dijelu. Tad smo bili euforični, htjeli smo nešto na silu, na brzinu. Kad smo se na poluvremenu dogovorili kako ćemo, sve je bilo kako treba. Uveli smo i Mamića i on je donio dodatnu sigurnost. Duvnjak je bio poseban”, jasan je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.