Lionel Messi ipak se neće vratiti u reprezentaciju i ponovno obući argentinski dres?

Foto: fah

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena, legendarni Diego Armando Maradona, koji je s Argentinom davne 1986. godine osvojio naslov svjetskog prvaka pobijedivši u finalu Zapadnu Njemačku, rekao je, na inzistiranje novinara, kako vjeruje da se Lionel Messi, njegov nasljednik u dresu Argentine, neće predomisliti, odnosno da je njegov oproštaj nakon Copa Americe od dresa Argentine – konačan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Maradona to govori iz pozicije frustriranog čovjeka koji je razočaran načinom na koji Argentinski nogometni savez funkcionira, što je “Mali zeleni” i sam priznao kada je rekao da se Messi neće vratiti zbog lošeg vođenja Nogometnog saveza te nogometne velesile. Inače, Argentina je u ovom trenutku prva reprezentacija svijeta po FIFA-inoj ljestvici.

Podsjetimo, novi izbornik Argentine, Edgardo Bauza, otputovao je u Barcelonu, gdje je na Nou Campu gledao utakmicu između Barce i Sampdorije, koju je Barca, baš zahvaljujući Messiju, ali i našem Ivanu Rakitiću, dobila. Bauza je otišao na pregovore s razočaranim Leom Messijem kako bi ga primorao da promijeni odluku i da se vrati za SP u redove Argentine. “Mislim da će Lionel reći ne Bauzi, možda griješim, ali je to moje mišljenje, rekao je legendarni, i danas u Argentini neokrunjeni kralj, Diego Armando Maradona.

Podsjetimo, odluku o povlačenju Messi je donio samo nekoliko dana nakon što je na svom Instagram profilu Nogometni savez Argentine poraz u finalu Copa Americe, kojem je kumovao i Messi promašivši penal protiv Čilea, ocijenio kao katastrofu. Očito to Messi psihički nije mogao podnijeti. “Vrlo smo loši, riskiramo da ne odemo na SP u Rusiji, nikad nisam vidio tako loše vodstvo Saveza. Ono što se s Messijem događa pokazuje situaciju koje se stalno događala”, zaključio je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da sve bude blizu Maradonine istine pobrinula se olimpijska reprezentacija Argentine koja je jako rano ispala s turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.