Lokomotiva pobijedila Dinamo, ali…

Foto: fah

Juniori Lokomotive otvorili su nastup u nogometnoj Ligi prvaka pobjedom 2-0 protiv rumunjskog prvaka Dinama 1948 u susretu igranom u Bukureštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Lokomotivu, koju vodi Jerko Leko postigli su Lirim Kastrati (26) i Mateo Dunić (52-11m).

Uzvratni susret je 18. listopada na stadionu u Lučkom.

Lokomotiva se kao hrvatski juniorski prvak nalazi u “Champions Path” grupi gdje se igra na ispadanje, dok u “Champions League Path” igraju klubovi koji nastupaju u seniorskoj Ligi prvaka. Juniorske skupine su identične kao i kod A sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju prolaza Lokomotivu očekuje drugo kolo koje je na rasporedu 1. i 22. studenog, a potom osam najboljih ulazi u play-off rundu gdje će igrati protiv osam drugoplasiranih klubova iz “Champions League Path”. Pobjednici skupina u “Champions League Path” izborit će direktan plasman u osminu finala.

U fazi na ispadanje igra se na jednu utakmicu, a termini dvoboja osmine finala su 20. i 21. veljače, dok je četvrtfinale 13. i 14. ožujka.

Polufinale i finale će se ponovo igrati u Nyonu. Polufinalni susreti su 20. travnja, a finale je tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov prvaka brani Red Bull Salzburg koji je u finalu pobijedio Benficu 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.