Lokomotiva uvjerljivo slavila protiv Šibenika

Foto: fah

U susretu 21. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je na Šubićevcu pobijedila Šibenik sa 4-0 ostvarivši drugu uzastopnu pobjedu, dok je Šibenik upisao šesti poraz u zadnjih sedam kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 26. minuti golom Sandra Kulenovića, njegovim sedmim pogotkom ove sezone. Ivan Miličević je ubacio s lijeve strane, lopta se od Josipa Pivarića odbila do Kulenovića, a gostujuća “devetka” je sjajno reagirala pogodivši za 1-0.

Samo tri minute kasnije već je bilo je 2-0. Mateo Marić je ubacio s desne strane, a Vladimir Bubanja nadskočio domaću obranu i glavom pogodio za uvjerljivo vodstvo “Lokosa”.

Šibenik je u nastavku susreta zaigrao daleko kvalitetnije i domaćin je mogao smanjiti u 56. minuti kada je veliku priliku imao Dejan Radonjić, no njegov udarac je vratar Lokomotive Nikola Čavlina sjajno zaustavio. Šest minuta kasnije Radonjić je ponovo bio u izglednoj prilici, no Čavlina je još jednom bio siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 64. minuti sa 20-tak metara je zaprijetio i Duje Čop, ali je pucao pored gola. Kada se činilo kako bi domaćim mogao vratiti neizvjesnost u susret, Lokomotiva je zabila i treći gol, a strijelac je bio Silvio Goričan u 77. minuti iz, do tada, jedine gostujuće prilike u drugom poluvremenu.

Točku na “i” sjajne predstave gosti su stavili u 85. minuti. Bila je to brza kontra, Goričan je nakon pogotka upisao i asistenciju, a Indrit Tuci zabio za 4-0, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.