Loš odnos trenera i kapetana: Fonseca ni riječ nije želi reći o Džeki

Foto: fah

Prema pisanju talijanskih medija tijekom tjedna došlo je do žestoke rasprave između kapetana i trenera Rome. Nakon čega je kapetan Edin Džeko završio na tribinama za utakmicu protiv Spezije. Dakle, trener Rome Paulo Fonseca i kapetan spomenutog kluba Edin Džeko u lošim su odnosima, po mnogima nepopravljivim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se zbog toga počelo govoriti o njegovom odlasku iz momčadi, Roma je navodno spremna riješiti se svog kapetana, a nakon utakmice sa Spezijom Fonseca nije želio govoriti o Edinu Džeki. Niti riječ nije progovorio o sukobu s kapetanom, iako o tome bruje talijanski mediji.

“Odnosi sa Džekom? Jučer sam govorio o tome i ne želim više ništa reći”, rekao je Fonseca, nakon čega je dodao:

“Razumijem svu radoznalost, ali više ne želim razgovarati o toj situaciji. Problemi sa Edinom? Važno je samo ono što smo danas napravili na terenu, bila je to velika momčadska pobjeda”, poručio je Fonseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom je pobjedom Fonseca vrlo vjerojatno spasio svoj posao u rimskom klubu, ostaje za vidjeti kako će proći Edin Džeko u danima koji dolaze. Naime, sve se više i sve glasnije govori o njegovom odlasku iz kluba, ponuda navodno ima. No tek će se vidjeti kako će se stvari razvijati u završnici prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.