Loše vijesti iz Italije: Zlatni hrvatski vaterpolist Sandro Sukno zbog problema sa srcem pauzira najmanje dva mjeseca?

Foto: fah

Nažalost loše vijesti stižu iz Italije za hrvatski vaterpolo. Najprije za hrvatskog reprezentativca Sandra Suknu, koji ima problema sa srcem zbog čega će morati pauzirati najmanje dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, najbolji hrvatski vaterpolisti prije nekoliko mjeseci bio je u svom najboljem izdanju kada je predvodio Hrvatsku na putu prema zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu, tada su Hrvati u nezadrživom prodoru na putu do zlata pobijedili Srbiju i Mađarsku, dvije najveće svjetske vaterpolske velesile u ovom trenutku, naravno, nakon Hrvatske.

”Istina je, upravo sam se vratio u Genovu iz Milana gdje sam obavio pregled i gdje je utvrđeno nešto”, rekao je za Sportske novosti Sukno.

” Mislim da sam više preventivno zaustavljen, da su me prevencijski zaustavili od treninga, napora, bazena… Čisto da vidimo kako to ide dalje jer ipak je srce dosta ozbiljna stvar. Zdravlje je sada najbitnije”, poručio je Sukno. Zapravo sve je krenulo nakon redovnog liječničkog pregleda uoči nove sezone. Tada je utvrđeno kako Sukno ima srčanih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Liječi me čovjek koji je sigurno najbolji liječnik za sport u Italiji. Riječ je o dr. Paolu Zeppilliju. On je izvanredno cijenjen, ima puno iskustva u radu sa sportašima i puno smo pričali. On me savjetovao da napravimo pauzu mjesec-dva”, kazao je najbolji hrvatski vaterpolist.

Prema nekim informacija Sukno će pauzirati najmanje dva mjeseca, vjerojatno će se vratiti u Dubrovnik, dok preko Sportskih novosti poručuje kako će biti u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.