Lothar Matthaus: ‘Haaland neće više igrati za Borussiju’

Foto: fah

Bivši njemački reprezentativac i jedna od legendi njemačkog nogometa Lothar Matthäus uvjeren je da 20-godišnji norveški napadač Erling Braut Haaland neće više igrati za Borussiju Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema riječima Matthäusa norveški reprezentativac spreman je već sada napustiti Borussiju, iako je u Dortmund stigao tek prošle zime iz Salzburga.

“Pozitivnost kojom zrači odražava se na cijelu momčad, ali mislim da, kada za to dođe vrijeme, a to je vrlo brzo, Haaland više neće igrati za Borussiju iz Dortmunda i napravit će svoj sljedeći korak. Spreman je, a mi smo svi ponosni što ga imamo u Bundesligi. U Dortmundu mu trebaju biti zahvalni, on je napadač koji savršeno odgovara toj ekipi”, kazao je Matthäus te je dodao:

“To je stroj od 20 godina. On je napadač koji leti. Donosi pozitivnu energiju timu i kada ne postiže golove. Nezamjenjiv je. Već sada je vođa momčadi, on je nešto što je Robert Lewandowski u Bayernu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac sjajnog Norvežanina rekao je s druge strane kako Erling ne planira napustiti Borussiju, međutim, malo je vjerojatno da će Borussija izdržati financijski nevjerojatne ponude koje dolaze iz isto tako financijski najmoćnijih klubova Europe. U klubu igra sjajno, iako s reprezentacijom Norveške nije uspio proći ni jednu ipak prosječnu Srbiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.