Lovren komentirao svoj ostanak u Liverpoolu i odlazak Bjelice iz Dinama

Foto: fah

Dejan Lovren u velikom razgovoru za Sportske novosti komentirao je kakva je njegova budućnost u Liverpoolu, kao i odlazak Nenada Bjelice iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ugovor imam do ljeta 2021. godine, taman do pred početak Eura. Trebam vidjeti. Idem ovo prvo odraditi do kraja. Želim podignuti taj trofej prvaka Engleske. Makar će to biti žalosno pred praznim tribinama. Ali nakon kraja prvenstva ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Za sada sam sto posto s mislima u Liverpoolu, pripremama se kao da je početak sezone. A na koncu ćemo vidjeti dokle će to dovesti, je li to za Liverpool ili neki drugi klub. Znam samo da se rad uvijek isplati”, rekao je Lovren.

Je li pratio situaciju oko Nenada Bjelice?

“Čuo sam sve… Žao mi je. Žao mi je zbog Nenada Bjelice. Imao sam ga priliku upoznati, popričati s njim, kao i s nekim njegovim ljudima iz stožera. Mislim da Bjelica i njegov stožer nisu zaslužiti takav rastanak od Dinama. Ne znam sve detalje, ali držim da u Dinamu nisu ispali fer prema Bjelici i njegovim suradnicima. Dinamo jest moj klub, ali to je i moje mišljenje. Zaista mi je krivo što je Bjelica otišao, Dinamo je s njim ostvario velike uspjehe, atmosfera je bila odlična. Ne želim ulaziti u detalje, u financijsku stranu priče, ali definitivno mi je žao zbog takvog raspleta”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.