Lovren o Liverpoolu: ‘Uvijek smo gladni uspjeha i ostat ćemo gladni’

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren se kao i većina sportaša nalazi u karanteni gdje je govorio za klupsku stranicu “Redsa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedino što možemo učiniti je ostati kod kuće i slušati savjete vlade kako bi još više smanjili probleme. Ostanite kod kuće i ostanite pozitivni, ostanite zdravi jer trebamo čuvati živce. Naravno, doći će trenutak kada će se sve vratiti u normalu. Ostanite pozitivni”, poručio je.

” Klopp je svima pokazao da ima sposobnosti i vještine i da zna upravljati ekipom u lošim i u dobrim trenucima. Nismo prestali s radom, to je glavna stvar. Ostali smo gladni. To nam je donio. Uvijek smo gladni i ostat ćemo gladni. To je ono što nas gura. Želimo pokazati svima za što smo sposobni”, rekao je o treneru.

“Navikli smo igrati velika finala i velike utakmice i znamo kako se njima upravlja. Čak i kad gubimo, znamo što učiniti. Zbog toga je važno imati ravnotežu u ekipi. Ako idućih godina zadržimo važne igrače i jezgru tima, samo ćemo rasti”, naglasio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.