Lovren o odluci izbornika Dalića: ‘Ne razumijem zašto se kod nas odmah radi neka frka’

Foto: fah

U intervjuu za Sportske novosti Dejan Lovren je progovorio i o reprezentaciji i potezu izbornika Dalića koji je podigao dosta prašine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je bila odlična odluka izbornika Dalića! Jer, evo vam primjera iz Liverpoola. Nama se s akcije reprezentacije vratio ozlijeđen Joe Gomez. On je jako bitan igrač naše momčadi. Sad ga neće biti mjesec dana, to će za nas biti nedostatak. Logično je isto tako da veliki klubovi žele zaštiti svoje igrače. Ne razumijem zašto se kod nas oko toga odmah radi neka frka, postavljala su se pitanja zašto je Dalić pustio neke igrače? Kakvo je to pitanje? Pa je li bitno Svjetsko prvenstvo ili prijateljske utakmice u SAD-u? Je li bitno da nam važni ljudi budu zdravi u Rusiji, ili da igraju protiv Meksika? Konačno, izbornik je isprobao i neke druge snage. Jer danas su napori žestoki, igrači imaju ogroman broj utakmica, mnogi naši reprezentativci ostaju do kraja u europskim natjecanjima, a stalno igraju u svojim prvenstvima. Trebaju uzeti predah. Zato, ponavljam da pozdravljam odluku izbornika Dalića”, poručio je.

Govorio je i o Ćorlukinom komentaru na puštanje igrača.

” Svatko ima pravo na svoje mišljenje, poštujem svako. Ali ja držim da je trebalo zaštiti glavne igrače i ponavljam da je odluka bila super. Znate, radije bih ih vidio kako igraju u Rusiji, nego da doma ozlijeđeni SP gledaju na TV-ekranu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.