Lovren otkrio što misli za koga će Hrvati navijati u finalu Lige prvaka – njega ili Luku i Matea

Foto: fah

Real Madrid i Liverpool igraju veliko finale Lige prvaka iduće subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren otkrio je za službeni Liverpoolov magazin kako on vidi ovu situaciju.

“Siguran sam da će cijela Hrvatska pratiti finalnu utakmicu. Ja bih rekao da će više ljudi navijati za mene s obzirom da ja još nisam osvojio Ligu prvaka, a Luka i Mateo već imaju dva naslova, i to zaredom”, rekao je Lovren.

No, ranije je za Sportske novosti rekao kako je Real ipak favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U finalu igramo protiv najbolje momčadi na svijetu! Real je isto tako zaslužio igrati to finale. U zadnje četiri godine tri puta su osvojili europski naslov. Zato ih jako, jako respektiramo. Takva momčad, koja stalno osvaja Ligu prvaka, sigurno ima ogromno samopouzdanje. Ne samo to, u prednosti su jer su svi iskusni, preiskusni kad se radi o finalima Lige prvaka. Oni nemaju pritisak kada igraju takve velike utakmice. Da, sigurno su u prednosti, ali ja vjerujem u nas, u Liverpool! Nemamo takvo iskustvo, nismo igrali takve utakmice, ali mladi smo, spremni smo, željni smo… Želimo jako taj trofej Lige prvaka, želimo se popeti na krov Europe. Realu definitivno s nama neće biti lako, znaju oni dobro da smo mi jaki, moćni, snažni. Konačno, vide koliko smo pogodaka zabili u Ligi prvaka, zato Real ima razloga za brigu. Finale u Kijevu bit će zanimljivo i siguran sam, spektakularno”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.