LP: Barcelona i Napoli bez pobjednika, Porto šokirao Arsenal golom u 94. minuti

epa11170997 Napoli’s forward Khvicha Kvaratskhelia (L) in action during the UEFA Champions League Round of 16, 1st leg soccer match SSC Napoli vs FC Barcelona at Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, 21 February 2024. EPA/CIRO FUSCO

Napoli i Barcelona odigrali su neriješeno 1:1, u prvom susretu osmine finala Lige prvaka u Napulju. U drugoj današnjoj utakmici Porto je golom u 94. minuti došao do pobjede 1:0 nad Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva bivša kluba Diega Maradone susrela su se na stadionu koji sada nosi njegovo ime, pred 49.529 gledatelja.

Barca je veći dio susreta bila bolja, imala je nekoliko odličnih prilika, no ipak je završio 1:1. Robert Lewandowski je doveo Katalonce u vodstvo u 60. minuti, a izjednačio je Victor Osimhen u 75. minuti.

Uzvrat je 12. ožujka u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto šokirao Arsenal

Porto je u siromašnoj prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka šokirao Arsenal pogotkom u 94. minuti.

Junak susreta bio je brazilski napadač Galeno koji je fantastično pogodio s 20-tak metara za pobjedu i prednost uoči uzvrata 12. ožujka u Londonu.

Gosti su imali više 65 posto posjeda lopte, no nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir domaćeg gola, dok je Porto u svakom poluvremenu imao po jednu veliku priliku, a obje je imao Galeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Galeno je krasnim udarcem, s 20-tak metara pogodio u dalji kut za pobjedu portugalskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.